Auton varaaminen, varauksen muokkaus, peruutukset, jne.

Usein kysyttyjä kysymyksiä yhteiskäyttöauton varaamiseen ja varauksiin liittyen.

Pekka avatar Wilma avatar
12 artikkelia tässä kokoelmassa
Kirjoittanut: Pekka ja Wilma

Miten varauksen vuokrahinta määräytyy?

Vuokrahinta lasketaan ajoneuvon pääkäyttäjän asettaman hinnan ja varausajan (ei käytetyn ajan) perusteella.
Pekka avatar
Kirjoittaja: Pekka
Päivitetty yli viikko sitten

Kuinka pitkäksi aikaa voin varata auton?

Palvelun organisaatiokohtainen pääkäyttäjä voi määrittää yhteiskäyttöautolle varauksen enimmäiskeston.
Pekka avatar
Kirjoittaja: Pekka
Päivitetty yli viikko sitten

Voinko muokata varaustani?

Tulevaa varausta voi muokata Varaukset näkymän kautta.
Pekka avatar
Kirjoittaja: Pekka
Päivitetty yli viikko sitten

Voinko jatkaa varaustani?

Voit jatkaa auton varausta varauskalenterin kautta mikäli auto on vapaana.
Pekka avatar
Kirjoittaja: Pekka
Päivitetty yli viikko sitten

Voinko perua varaukseni?

Varauksen voi perua sovelluksella ennen varauksen alkamista.
Pekka avatar
Kirjoittaja: Pekka
Päivitetty yli viikko sitten

Milloin ja missä varaus kannattaa päättää?

Päätä varaus vasta kun yhteisauto on ajoneuvon kotipisteellä ovet lukittuna.
Pekka avatar
Kirjoittaja: Pekka
Päivitetty yli viikko sitten

Miten varaus päätetään?

Varauksen voi päättää sovelluksesta. Varaus päättyy automaattisesti viimeistään varausajan umpeuduttua.
Pekka avatar
Kirjoittaja: Pekka
Päivitetty yli viikko sitten

Kuinka löydän varaamani auton?

Vapaan OP Yhteisauton sijainnin ja kotipisteen näet sovelluksesta. Auton sijaintia ei näytetä jos auto on varattuna toiselle käyttäjälle.
Pekka avatar
Kirjoittaja: Pekka
Päivitetty yli viikko sitten

Miksi en näe edellisen tai seuraavan varaajan tietoja?

Varaajien tietojen näkyvyys riippuu pääkäyttäjän asettamista ryhmäkohtaisista näkyvyysasetuksista.
Wilma avatar
Kirjoittaja: Wilma
Päivitetty yli viikko sitten

Varasin auton vuokra-ajoon. Milloin vuokra veloitetaan?

Vuokra-ajot veloitetaan palveluun lisäämältäsi maksukortilta automaattisesti varauksen päätyttyä.
Pekka avatar
Kirjoittaja: Pekka
Päivitetty yli viikko sitten

Miksi sovellus ilmoittaa varausta tehdessä kaikkien ajoneuvojen olevan varattuna, vaikka autoja voi olla vapaana?

Ajoneuvo voi olla tiettynä aikana varattuna esimerkiksi työajoon, eikä tällöin ole vuokrattavissa.
Pekka avatar
Kirjoittaja: Pekka
Päivitetty yli viikko sitten

Miksi en saa puhelimeeni ilmoituksia alkavista ja päättyvistä varauksista?

Saat puhelimeesi ilmoituksia varauksista vain jos ilmoitusten vastaanottaminen on sallittu puhelimen asetuksissa.
Wilma avatar
Kirjoittaja: Wilma
Päivitetty yli viikko sitten