Ajoneuvon kotipiste

Ajoneuvon kotipiste, eli piste mistä ajoneuvo on noudettavissa varauksen alussa ja jonne se täytyy varauksen lopussa palauttaa, näytetään aina sovelluksessa.

Mikäli olet varannut ajoneuvon, mutta auto ei ole kotipisteessä varauksesi alussa eikä näin ollen käytettävissäsi, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme voi tarkistaa onko auto poistettu käytöstä (ajoneuvo vikaantunut) tai yrittää kontaktoida ajoneuvon edellistä käyttäjää (tapauksissa jossa edellinen käyttäjä ei ole ehtinyt palauttamaan ajoneuvoa ennen oman varauksensa päättymistä).

Ajoneuvon sijainti

Ajoneuvo on vapaana tai varattuna sinulle

Vapaana olevan tai sinulle varatun Yhteisauton sijainnin voi tarkistaa suoraan sovelluksesta "Ajoneuvon tiedot" -näkymässä. Ajoneuvon sijaintia ei välttämättä aina saada selville mikäli ajoneuvo on paikassa, jossa paikallistamiseen käytettävä GPS-signaali on liian heikko (esim. parkkihallit).

Ajoneuvo on varattuna toiselle käyttäjälle

Mikäli auto on varattuna toiselle käyttäjälle, auton sijaintia ei näytetä. Ajoneuvon kotipiste näytetään myös varatuille ajoneuvoille.