OP Yhteisauto -palvelun asiakasorganisaation (kunta, taloyhtiö, yritys, jne.) pääkäyttäjä asettaa palveluun käyttäjäryhmäkohtaiset varauksien näkyvyysasetukset.

Pääkäyttäjä voi päättää näkevätkö samaan käyttäjäryhmään kuuluvat varauskalenterissa toistensa varaukset vai ovatko varaustiedot piilotettu.

Eri ryhmään kuuluvat näkevät vain sen, milloin ajoneuvo on varattavissa.

Käyttäjäryhmään kuuluvat tuntevat toisensa

Mikäli ryhmän kaikki jäsenet tuntevat toisensa ja ryhmän jäsenet haluavat sopia ja järjestellä varauksia keskenään, niin pääkäyttäjä voi asettaa ryhmän jäsenille mahdollisuuden nähdä toistensa varaukset

Tässä tapauksessa:

• Samaan ryhmään kuuluvat näkevät, kuka on varannut ajoneuvon ja milloin varaus alkaa ja loppuu.
  • Varauksen tekijään voi ottaa yhteyttä soittamalla tai tekstiviestillä kalenterinäkymästä (varausta täppäämällä) tai varatun ajoneuvon tiedoista (henkilön varaustietoa täppäämällä).

Käyttäjäryhmään kuuluu toisilleen tuntemattomia ihmisiä

Mikäli ryhmän jäsenet eivät tunne toisiaan, niin pääkäyttäjä voi piilottaa ryhmän jäseniltä tiedon kuka on varannut auton

Tässä tapauksessa:

• Muut käyttäjät näkevät ainoastaan milloin varaus alkaa ja loppuu.
  • Käyttäjät eivät voi ottaa yhteyttä toiseen saman ryhmän käyttäjään suoraan OP Yhteisauto -sovelluksesta.

Varatun ajoneuvon sijaintia ei koskaan näytetä pääkäyttäjälle eikä toisille palvelun käyttäjille. Pääkäyttäjä ei myöskään voi muuttaa sijaintitiedon näyttämistä.