Yhteisautoa voi vuokrata henkilökohtaiseen käyttöön mikäli palvelun  (organisaatio- tai kaupunkikohtainen) pääkäyttäjä on lisännyt auton vuokrattavaksi.

Pääkäyttäjä määrittelee milloin ja kenen toimesta auto on vuokrattavissa sekä vuokrauksen hinnat vuokrauksen keston mukaan (esim. 1h - 10€, 24h - 50€). Vuokrahinnat ovat nähtävissä suoraan sovelluksesta.

Palveluun rekisteröityneet käyttäjät, joilla on oikeus vuokrata autoa henkilökohtaiseen käyttöön, voivat lisätä maksukortin suoraan sovelluksessa Profiili-näkymässä.

Maksukortin lisääminen on edellytys ajoneuvon varaamiseen vuokra-ajoa varten. Hyväksymme maksukorteiksi yleisimmät debit- ja credit-kortit (Visa ja MasterCard). Mikäli sinulla on vaikeuksia lisätä maksukorttia palveluun, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Varauksen voi peruuttaa ennen varauksen alkua, jolloin vuokrausta ei veloiteta

Lähetämme sinulle muistutuksen varauksen alkamisesta 15 minuuttia ennen varauksen alkua (vain mikäli olet sallinut ilmoitukset sovellukselle). Voit tällöin tarkistaa sovelluksesta varaamasi ajoneuvon toimintamatkan. Mikäli ajoneuvon toimintamatka ei riitä tarpeisiisi, niin voit perua varauksesi veloituksetta. Vuokra-ajo veloitetaan maksukortiltasi vuokrauksen päätyttyä.

Näet ajamasi matkat Profiili-näkymässä. Vuokra-ajoista voit nähdä tarkemmat matkakohtaiset erittelyt Kuitti-näkymässä.