Mikäli haluat jatkaa ajoneuvon varausta voit avata ajoneuvon varauskalenterin OP Yhteisauto -sovelluksessa ja tarkistaa onko auto varattavissa.

Varausta voi jatkaa ellei varauksen jälkeen auto ei ole varattu toisen käyttäjän käyttöön tai ellei auton varausaikaa ole rajoitettu palvelun pääkäyttäjän toimesta. Tällöin varauskalenterissa näkyy, että auto ei ole varattavissa.

Varausaikasi loputtua et voi avata tai lukita ajoneuvon ovia.

Palauta yhteiskäyttöauto aina ennen varausajan päättymistä.