Varauksen voi perua sovelluksella ennen varauksen alkamista avaamalla varauksen tiedot Varaukset-näkymän kautta.

Kun varaus on alkanut, varauksen voi päättää ennen varatun ajan loppumista suoraan sovelluksesta. Tällöin yhteiskäyttöauto vapautuu heti muiden käyttäjien käyttöön.

Mikäli varausta ei päätetä käyttäjän toimesta, niin auto vapautuu automaattisesti seuraavan käyttäjän käyttöön vasta kun varausaika umpeutuu.

Muista lukita yhteiskäyttöauton ovet sovelluksella ennen varausajan päättymistä.