Vid en olycka på vägen är högsta prioritet att försäkra sig om att alla inblandade personer är OK och att olycksplatsen är säker.

Erkänn dig ALDRIG skyldig eftersom ett sådant erkännande kan göra självriskreduceringen ogiltig. Om en olycka inträffar krävs att du skriver ned namnet på den andra föraren, ägaren av bilen och fordonets registreringsnummer.

Du bör också informera OP Yhteisautos kundtjänst så fort som möjligt (t ex genom att använda knappen  "Call customer service" i appen).

Varje olycka, inklusive dem med mindre skador, måste registreras av polisen.

Du måste också skicka en skriftlig rapport av olyckan till oss så fort som möjligt (asiakaspalvelu@op-yhteisauto.fi). Om bilen är inte går att köra, var vänlig kontakta vår kundtjänst omedelbart.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?