Mikäli käytettävissä ei ole Fortum Charge&Drive RFID -tunnistetta, niin Charge&Drive -pisteillä voi ladata myös:

1. Asentamalla Charge&Drive -sovelluksen (Android , iPhone)
  2. Rekisteröitymällä asiakkaaksi ja lisäämällä maksukortin sovelluksessa.

Tunnistautuminen latauspisteellä hoidetaan siis mobiilisovelluksen avulla RFID -tunnisteen sijaan.

Sovelluksen avulla voit latauspisteellä tunnistautumisen lisäksi:

• Saada reittiohjeet latauspisteelle.
  • Nähdä käytettävissä olevat latausliittimet (kuten onko asemalla Type 2 latausmahdollisuutta).
  • Nähdä latauksen hintatiedot ennen saapumista latauspisteellä.

Ongelmatilanteissa, tai mikäli tarvitset opastusta, voit soittaa suoraan Fortum Charge&Drive asiakaspalveluun, joka päivystää ympäri vuorokauden. Numero on:

Lisää tietoa Charge&Drive sivuilta.