Mikäli käytettävissä ei ole Virta RFID -latauskorttia, niin Virta -pisteillä voi ladata myös:

1. Asentamalla Virta -mobiilisovelluksen (Android , iPhone)
  2. Rekisteröitymällä asiakkaaksi ja lisäämällä maksukortin sovelluksessa.

Tunnistautuminen latauspisteellä hoidetaan siis mobiilisovelluksen avulla RFID -tunnisteen sijaan.

Sovelluksen avulla voit latauspisteellä tunnistautumisen lisäksi:

• Saada reittiohjeet latauspisteelle.
  • Nähdä käytettävissä olevat latausliittimet (kuten onko asemalla Type 2 latausmahdollisuutta).
  • Varata latauspisteen käyttöösi ennen saapumistasi latauspisteelle.
  • Nähdä varauksen ja latauksen hintatiedot ennen saapumista latauspisteellä.

Ongelmatilanteissa, tai mikäli tarvitset opastusta, voit soittaa suoraan Virran asiakaspalveluun, joka päivystää ympäri vuorokauden. Numero on:

Lisää tietoa Virran tukisivuilta.