Mikäli auto ei käynnisty kun olet autossa sisällä ja painat Start/Stop -painiketta (Zoe) tai käännät avaimen D-asentoon (Kangoo). Tarkista nämä asiat:

1. Onko auton ovet lukittu sovelluksella? Avaa ovet sovelluksella ja yritä uudelleen käynnistystä. Ovien lukitseminen kytkee ajoneston.
  2. Onko jarrupoljin pohjassa? Mikäli on vapauta poljin ja paina poljin uudestaan pohjaan ja yritä uudelleen käynnistystä.
  3. Onko latauspiuha kiinni autossa? Mikäli on, niin irroita latauskaapeli ja yritä uudelleen käynnistystä.

Mikäli auto edellämainituista toimenpiteistä huolimatta ei lähde käyntiin. Yritä tällöin muutaman kerran uudestaan käynnistystä n. 5 minuutin ajan. Mikäli tämä ei auta, soita asiakaspalveluumme.