Mikäli auto ei "sammu" (kojelaudusta katoaa "READY"/GO teksti, puhallin sammuu, jne.) kun olet autossa sisällä ja painat Start/Stop -painiketta (Zoe) tai käännät avainta itseäsi kohden (Kangoo). Tarkista seuraavat asiat:

• Onko ajoneuvossa ovet lukossa? Avaa ovet sovelluksella (kytkee ajoneston pois) ja sammuta moottori. Mikäli varauksesi on päättynyt etkä voi enää avata/lukita ovia. Tee uusi varaus.
  • Mikäli et voi tehdä uutta varausta, koska auto on varattu jo jollekin toiselle (ja kyseinen henkilö ei ole paikalla), soita asiakaspalveluumme.