Autojen varaaminen ja käyttäminen (ovien avaus, lukitseminen) OP Yhteisauto -sovelluksen avulla edellyttää puhelimessasi toimivaa verkkoyhteyttä.

Suosittelemme, että sinulla on käytössäsi matkapuhelinliittymä, johon kuuluu myös mobiilidatan käyttöoikeus.

Mikäli OP Yhteisauto -sovellus ilmoittaa, että verkkoyhteyttä ei ole, niin tarkista puhelimesi verkkoyhteysasetukset. Voit testata puhelimen verkkoyhteyttä esimerkiksi avaamalla puhelimen nettiselaimessa jonkin verkkosivuston (esimerkiksi www.google.fi). Jos sivu aukeaa, verkkoyhteys toimii.

Virheilmoitus verkkoyhteyden puuttumisesta voi johtua siitä, että:

• Puhelimesi WiFi- tai mobiilidatayhteys on estynyt (olet esimerkiksi hississä tai parkkihallissa, jossa ei ole kuuluvuutta).
  • Mikäli olet sovelluksen näkymässä, jossa näytetään ajoneuvon toimintamatka ja yhteiskäyttöauton oma verkkoyhteys on todella hidas tai estynyt (auto on parkkihallissa, jossa ei ole kuuluvuutta). Ajoneuvo voi olla eri operaattorin (Telia, Elisa, DNA) verkossa kuin puhelimesi.