Autojen varaaminen ja käyttäminen (ovien avaus, lukitseminen) OP Kulku -sovelluksen avulla edellyttää puhelimessasi toimivaa verkkoyhteyttä.

Suosittelemme, että sinulla on käytössäsi matkapuhelinliittymä, johon kuuluu myös mobiilidatan käyttöoikeus.

Virheilmoitus verkkoyhteyden aikakatkaisusta voi johtua siitä, että:

• Puhelimesi on verkossa, jossa on paljon viiveitä ja tieto liikkuu hitaasti.
  • Puhelimesi on muodostanut WiFi- tai mobiilidatayhteyden, mutta verkon kuuluvuus on niin heikko, että tieto liikkuu liian hitaasti.
  • Mikäli olet sovelluksen näkymässä, jossa näytetään ajoneuvon toimintamatka ja yhteiskäyttöauton oma verkkoyhteys on todella hidas (auto on parkkihallissa, jossa ei ole kuuluvuutta). Ajoneuvo voi olla eri operaattorin (Telia, Elisa, DNA) verkossa kuin puhelimesi.