Lataustason indikaattori

1. Indikaattori akun varaustason laskemisesta alle 6%:iin. Akun merkkivalo alkaa vilkkua.
  2. Indikaattori akun varaustason laskemisesta alle 12%:iin. Akun merkkivalo alkaa palaa yhtäjaksoisesti.
  3. Jäljellä olevan varauksen indikaattori

Akun latauksen / energian käytön indikaattori

A. Kun osoitin (5) on tällä alueella akku latautuu (liike-energiasta)
B. Kun osoitin (5) on tällä aluella akkua ei ladata, eikä akkuun varastoitua energiaa käytetä
C. Kun osoitin (5) on tällä aluella akkuun varastoitua energiaa käytetään.

Varoitusvalo (6) syttyy mikäli rengaspaine on alhainen (tai rengaspainejärjestelmä vaatii alustuksen/huoltoa).

Varoitusvalot

1. Huoltotoimenpiteitä tarvitaan. Tämän merkkivalon yhteydessä voidaan näyttää seliteteksti (esimerkiksi koskien rengaspaineantureita). Selitetekstin perusteella voi olla saatavilla tarkempi ohjeistus tilanteessa toimimiseen. Mikäli selitetekstiä ei näytetä, niin aja varovaisesti takaisin yhteiskäyttöauton nouto/jättöpaikalle, josta hait auton ja ilmoita ongelmasta asiakaspalveluun.
  2. Pysähdy välittömästi kun liikennetilanne sen sallii. Ilmoita ongelmasta asiakaspalveluun, joka tilaa paikalle tiepalvelun.
  3. Akku kaipaa huoltoa. Aja varovaisesti takaisin yhteiskäyttöauton nouto/jättöpaikalle, josta hait auton ja ilmoita ongelmasta asiakaspalveluun.
  4. Akun lataus erittäin alhainen. Aja varovaisesti takaisin yhteiskäyttöauton nouto/jättöpaikalle, josta hait auton ja kytke auto lataukseen. Voit säästää virtaa kytkemällä ECO Moden päälle (nappi sijaitsee vaihteenvalitsismen etupuolella).
  5. 12 Voltin akku kaipaa huoltoa. Aja varovaisesti takaisin yhteiskäyttöauton nouto/jättöpaikalle, josta hait auton ja ilmoita ongelmasta asiakaspalveluun.
  6. Akun lämpötilan merkkivalo. Mikäli merkkivalo on sininen, akku on kylmä, eikä välttämättä lataudu kovin nopeasti. Mikäli merkkivalo on oranssi, akku on kuuma. Molemmissa tapauksissa on syytä ajaa rauhallisesti. Ajoneuvon suorituskyky on tavallista heikempi merkkivalon palaessa.