Käynnistäminen

Auto käynnistetään ja sammutetaan Start/Stop painikkeesta (1) ratin oikealta puolelta. Käynnistämisen yhteydessä paina jarrupoljin pohjaan ja paina Start/Stop painiketta. Mittaristonäyttöön ilmestyy teksti "READY". Sähkömoottorista ei kuulu ääntä kun se on käynnissä.

Vaihteenvalitsimen toiminta

Näin valitset vaihteen auton ollessa pysähtyneenä:

1. Paina ensin jarrupoljin (lattiassa vasemmalla oleva poljin) pohjaan.
  2. Purista vaihteenvalitsimessa (3) olevaa lukitsinta (4) vaihteenvalitsinta vasten.
  3. Valitse vaihteenvalitsimella (3) vaihde "D" eteenpäin tai "R" peruuttamista varten.

Näin pysäköit auton

1. Paina ensin jarrupoljin (lattiassa vasemmalla oleva poljin) pohjaan.
  2. Purista vaihteenvalitsimessa (3) olevaa lukitsinta (4) vaihteenvalitsinta vasten.
  3. Valitse vaihteenvalitsimella (3) "P" pysäköintiä varten.

Sammuttaminen

Pysäköinnin jälkeen voit sammuttaa auton painamalla Start/Stop-painiketta. Kun auto sammuu, teksti "READY" katoaa mittaristonäytöstä.