Jokainen yhteiskäyttöauton käyttäjä on vastuussa auton palauttamisesta irtoroskista siivottuna seuraavalle käyttäjälle. Tahroja voi kuitenkin ilmestyä ja ajan kuluessa on luonnollista, että esimerkiksi auton kuramatot likaantuvat.

Mikäli auto on sisäpuhdistuksen tarpeessa, voit ilmoittaa asiasta asiakaspalveluumme myös suoraan sovelluksesta varauksen ollessa voimassa "Ilmoita viasta" -toiminnolla.