Voit käyttää yhteisautoille suunnattua OP Yhteisauto -sovellusta seuraavissa puhelimissa:

• Kaikkien valmistajien Android-puhelimet, joissa on käyttöjärjestelmän versio 6.0 tai uudempi.
  • Applen iPhone-puhelimet, joissa on iOS-käyttöjärjestelmän versio 10.0 tai uudempi.

Mikäli et tiedä puhelimesi käyttöjärjestelmäversiota, voit kokeilla etsiä ja ladata sovelluksen puhelimen sovelluskaupasta. Mikäli sovellus löytyy ja asentaminen onnistuu, voit käyttää sitä puhelimessasi.

Sovellus on suunniteltu käytettäväksi puhelimissa (ei tableteissa).