Mikäli puhelimesi katoaa tai varastetaan tai epäilet OP Yhteisauto -palvelun tunnuksesi joutuneen vääriin käsiin, ilmoita asiasta välittömästi asiakaspalveluun

Asiakaspalvelu voi lukita tunnuksesi ja estää ajoneuvojen luvattoman käytön. Tällöin yhteiskäyttöautoja ei voi varata tai ottaa käyttöön tunnustasi käyttäen.

Vinkkejä puhelimen turvallisuuteen ja löytämiseen

Suosittelemme, että käytät puhelimessasi jotain luvattoman käytön estävää suojausmekanismia. Tällaisia ovat mm. PIN-koodi-, kuvio- tai sormenjälkilukitus. Suojauksen käyttäminen estää/vaikeuttaa puhelimesi luvatonta käyttöä.

Mikäli puhelimesi katoaa, voit yrittää paikantaa sitä Android-laitteille tarkoitetulla paikannuspalvelulla tai Applen laitteiden paikannuspalvelulla. Näiden palveluiden avulla voit mm. lukita ja tyhjentää kadonneen tai varastetun puhelimesi. Suosittelemme tutustumaan paikannuspalveluihin ja varmistamaan niiden toiminnan jo silloin, kun puhelin on normaalisti käytössäsi.